Om Mit Tæppe

 

MIT TÆPPE har eksisteret siden 1999, hvor vi først fik ideen omkring at lave personlig højkvalitets babytæpper til det danske marked.

Vores mål var, og er stadig, at leverer et lækkert tæppe, hvor barnets data er strikket ind i et økologisk produkt. Ikke broderet, men rigtig strikket fra bunden.

Vi vil gerne få personen, der giver tæppet som gave, til at fremstå som speciel, og en der virkeligt har købt en gave, med omtanke.

 

Fra begyndelsen har vi kun benyttet top kvalitet garn, at strikke babytæpperne i.

100% bomuld af den højeste økologiske kvalitet.

Selve strikningen bærer også præg af højeste kvalitet, idet vi kun har ansatte, der er erfarne strikkere og alle forstår værdien i, at producere et unikt produkt.

Det er trods alt kun èn gang i livet man kan give en nyfødt baby en unik gave, ligesom tæppet.

 

Siden 1999 har vi solgt et utal af tæpper og har desuden udvidet vores markedet til også at omfatte Scandinavian og Tyskland.

 

Selve bestillingen af et tæppe, foregår således at kunden udfylder sine data på vores site, og derefter betaler for tæppet.

Kunden vil modtage en "bekræftelses mail" hvori vi bekræfter, vi har modtaget bestilling og penge. Derefter begynder vi at lave tæppet.

Det tager max 17 dage inden du modtager tæppet, direkte med posten i din postkasse.

Husk, det tager tid at lave kvalitet.

Og det er et kvalitets tæpper vi producere. Tæppet kan vaskes igen og igen ved 60 grader, og vi har kunder der stadig bruger deres babytæpper fra 1999.

..og husk - Vi er de orginale wink

 

Med Kærlig hilsen MIT TÆPPE Team

 

Du kan se vores øko tex certificering her

 

 

Mit Tæppe har eksisteret siden 1999

Mit Tæppe I/S - Cvr nr.: 40803548

Kontakt:

Julie 40945021

Dorthe 53270178